Am adaugat optiunea "Setari rapoarte (culori si liniatura raport)" in fereastra de mutare a setarilor de vizualizare (de la instrumente) din aplicatia NexusERP (v.16.38.). In cazul in care utilizatorul selecteaza aceasta optiune atunci are posibilitatea de a copia de pe utilizatorul curent pe utilizatorii selectati setarile privind modul de colorare si de trasare a liniilor in cadrul rapoartelor (setari disponibile la Instrumente/Optiuni generare/Setari rapoarte - optiuni avansate).

Daca se selecteaza doar aceasta optiuni, fara a bifa si "Configurare campuri vizualizare module" atunci cand se apasa pe butonul "Inainte" utilizatorul nu va avea posibilitatea selectarii dintr-o lista a societatilor, intrucat acestea sunt tinute pe tot serverul, nu pe societate.

La data de 29 August 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Muta setari vizualizare" - includere optiune copiere setari privind culorile si liniatura de la rapoarte prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Societati.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.38.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.16.38.0 | Nexus Media