In modulul de Incasari/Plati planificate am adaugat campul [Referinta]. Acesta trebuie sa rezolve dublajele aparute in analiza Cash-Flow la momentul primirii unei facturi de furnizor pentru o suma prevazuta in plati planificate. (Ca exemplu: factura pentru rata la un contract de leasing).
In consecinta, incarcarea datelor in modulul de analiza Cash-Flow, va cauta o factura de furnizor, in aceeasi perioada, avand in campul [Numar contract] textul stabilit ca referinta in plata planificata. Daca e gasita, factura va fi cea prezentata in analiza Cash-Flow, iar plata planificata va fi eliminata.

La data de 16 Martie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Analiza Cash-Flow: prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Analist şi modulul Cash flow.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.6 | Nexus Media