Am dezvoltat o aplicatie web, rstafis-client, care ruleaza ca afisaj client pe un monitor sau TV cu o rezolutie HD, pentru modul de lucru Fastfood al aplicatiei Nexus Resturant.

Functia de baza a aplicatiei este de a calcula si afisa clientului, în timpul introducerii produselor pe bon, a informatiilor legate de proprietatile alimentare ale produselor comandate: kilocalorii, proteine, grasimi, carbohidrati si fibre.

În cazul în care, pe o nota de plata exista produse comandate pentru mai multe persoane, aplicatia poate face totaluri separate, pentru fiecare persoana în parte, daca utilizati pentru diferentiere câmpul ordine de servire.

O alta functie a aplicatiei web, disponibila atunci când nu se preiau comenzi, este de a afisa, în mod aleator, imagini promotionale, inspirationale, prezentare ... etc.


La data de 10 Martie 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Afisaj client cu informatii alimentare în Nexus Restaurant prin crearea unui modul nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Restaurant POS.

Aceast modul nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.15.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.16.15.0 | Nexus Media