In cadrul modulelor "Facturi clienti", "Avize de insotire marfa" si "Comenzi clienti" a fost adaugat campul "Pret lista fara TVA" care aduce pretul de vanzare fara TVA din lista de pret. Acest pret este utilizat pentru a putea fi verificat ulterior decalajul intre pretul de vanzare si pretul de lista. De asemenea, acesta a fost introdus si in rapoartele aferente celor trei module.

La data de 16 Ianuarie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adaugare camp "Pret de lista fara TVA" in documentele de vanzare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.4 | Nexus Media