Acest kit instalează doar interfaţa Nexus Easy Retail Restaurant (clientul). Serverul de date al aplicaţiei, la care urmeaza să te conectezi, se află pe unul dintre serverele noastre. Astfel, la instalarea programului trebuie să selectezi opţiunea cu server-ul de testare aflat în Nexus Cloud.

Atenţie! Atât pentru instalarea, cât şi pentru lansarea aplicaţiei trebuie să fii logat în Windows cu un cont de tip Administrator.
La lansare, pentru a te conecta la Nexus ERP foloseşte utilizatorul testare şi parola testare. Cu acest utilizator ai doar drepturi de vizualizare a datelor şi de afişare a rapoartelor.

Dacă doreşti să faci o testare avansată a produselor noastre, îţi putem pune la dispoziţie o bază de date doar pentru tine, aici vei avea acces la toate modulele şi funcţionalităţile.
Pentru aceasta, te rugăm să ne trimiţi o cerere la adresa office@nexusmedia.ro sau să completezi formularul de comandă.

Nexus ERP iniţial instalează un nucleu minimal, urmând să îşi descarce componentele/modulele pe masură ce are nevoie de ele, mai exact, pe măsura ce le accesezi. De aceea, în eventualitatea în care ai o conexiune slabă la internet, este posibil, ca atunci când acesezi pentru prima dată un modul, să existe anumiţi timpi de întârziere.

În câteva secunde puteti testa un demo pe o baza de date gazduita de serverele noastre.

Începeti chiar acum si vedeti de ce mii de firme au ales Nexus ERP.

Descarca Demo
0
0
0
0