Arată rezultatele pentru tichete

38 rezultate găsite.

 • | Noutăți

  Situație plăți în cont card - Tichete de masă

  Întrucât pe piața furnizorilor de tichete de masă au apărut și băncile (în momentul de fată: Unicredit și Transilvania), începând cu versiunea 21.8, în modulul "Personal" am inclus câmpul "Cont card plată tichete masă". Acest câmp se completează cu contul IBAN aferent încasării contravalorii tichetelor de masă. În modulul de "Salarii" am adăugat butonul "Situație plăți în cont card - Tichete de masă" care va genera fișierul pentru bancă.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Opțiune "Nr. maxim tichete de masa pe bon" în modulul Bonuri fiscale

  Am adăugat în modulul "Bonuri fiscale" din aplicația NexusERP (v.21.4), în pagina cu opțiuni, setarea "Nr. maxim tichete de masa pe bon". Aceasta este valabilă pentru societatea curentă și toți utilizatorii, având valoare implicită 20 și permițând până la 999. Setarea este utilizată ulterior în aplicația NexusEasyRetail, la plata cu tichete de masă, pentru calculul automat a numărului maxim de tichete de masă permis din fiecare tip disponibil. Modificarea are efect asupra tututor tipurilor de interfete NexusEasyRetail.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Posibilitate încasare cu tichete sociale în aplicația NexusEasyRetail

  În contextul ordonanței de urgența 115 DIN 16.07.2020 privind acordarea de tichete sociale în valoare de 40 RON pe ZI, pe suport electronic, pentru mese calde, unor categorii de persoane dintre cele mai defavorizate, am modificat aplicatia NexusERP și NexusEasyRetail (v.20.23.) Astfel, în aplicația NexusERP, în fereastra de editare a modulului "Listă tichete de masă", am adăugat un tip nou de tichet, tichet "Social". Acesta trebuie sa fie definit cu valoare 0, însemnând că este tichet electronic. În aplicația NexusEasyRetail, în fereastra de plăți, poat ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Posibilitate specificare tip tichet în modulul "Listă tichete de masă"

  Am adăugat în fereastra de editare a unei înregistrări din cadrul modulului "Listă tichete de masă" din aplicația NexusERP (v.20.16.28.) câmpul "Tip". Acesta poate avea una din valorile: Tichete de masă, Tichete de vacanță, Tichete cadou sau Altele, implicit fiind setat pe Tichete de masă. În cazul în care tipul tichetului este "Tichete de masă", în interfața NexusEasyRetail, numărul de tichete maxim permis va fi numărul maxim de zile lucrătoare din lună. Pentru celelalte tipuri de tichete nu va exista această limitare.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Drepturi de efectuare încasare cu numerar, card și tichete în interfața NexusEasyRetail

  Am adăugat în pagina cu drepturi din cadrul modulului Aparate de marcat fiscale - POS-uri din aplicația NexusERP (v. 20.16.27.) 3 drepturi noi, cu status "Permis" sau "Blocat": - Plată cu numerar - Plată cu card - Plată cu tichete. Astfel în cazul în care sunt locații în care nu se utilizează una din cele 3 tipuri de încasare, atunci poate fi dezactivată punctual. Modificarea are efect asupra tuturor tipurilor de interfațe din aplicația NexusEasyRetail.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Contracte de munca - Jurnalizare optiune acordare tichete de masa

  Am introdus in Nexus Salarii in cadrul modulului de Contracte de munca posibilitatea de jurnalizare optiune: Se acorda tichete de masa. Astfel in functie de aceasta optiune se poate modifica formula de calcul numar de tichete in functie de starea optiunii Se acorda tichete de masa din luna respectiva. Optiunea este activa la adaugarea contractului de munca, iar modificarea se va face fie prin Actualizare parametrii salarii sau Actualizare date sablon din Jurnal modificari.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Introducere camp numar tichete de masa in Chenzina II

  Am introdus in Nexus Salarii campul numar tichete de masa in cadrul Chenzina a II-a. Am eliminat vechiul camp din bonul de lucru si mutat informatiile in noul camp. Pentru acest camp am introduse in modulul Metode de calcul formula implicita pentru calcul ticehetelor de masa. Aceasta modificare s-a implementat deoarece la calculul numarului de tichete numarul rezultat trebuie rotunjit la intreg in favoarea salariatului. In cazul in care dupa instalarea Update-ului, existau metode personalizate la formulele de calcul din cadrul fiecarei metode de calcul (PerAdm, DirPro,IndPro, etc..) ar t ...

  Citește mai mult