Arată rezultatele pentru informare

5 rezultate găsite.

 • | Noutăți

  Posibilitate generare raport "Act aditional de informare non Revisal" din asistentul de "Salvare, tiparire si trimitere email-uri catre salariati"

  Am adăugat în lista de rapoarte disponibile în asistentul de "Salvare, tipărire și trimitere email-uri către salariați" din cadrul modulului "Salarii" din aplicația NexusERP (v.21.15.154) raportul "Act adițional de informare non Revisal". În cazul în care salariații selectați au contracte de muncă ce conțin modificari de tip "Act aditional de informare non Revisal", atunci se va genera raportul specificat pentru ultima modificare de acest tip. ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Act adițional de informare non Revisal

  Începând cu versiunea 21.13 în aplicația Nexus.Salarii am inclus posibilitatea de generare a actelor adiționale care nu influențează raportările către Revisal. Acestea se pot adăuga pentru fiecare salariat în parte sau pentru mai mulți salariați în același timp. De asemenea, am inclus și posibilitatea de tipărire, salvare și trimitere pe email a acestuia, adăugându-l în asistentul de "Tipărire, salvare și Trimitere Email-uri către salariați".

  Citește mai mult
 • | Articol centru de informații

  Impozit dividende 2017: informare oficială ANAF

  Persoana juridica care distribuie dividendele are obligatia calcularii si retinerii impozitului pe veniturile sub forma de dividende, odata cu plata acestora. Termenul de virare a impozitului este pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare in care se face plata. In cazul dividendelor care nu au fost platite pana la sfarsitul anului in care s-au aprobat situatiile financiare anuale, impozitul pe dividende se plateste pana la data de 25 ianuarie inclusiv a anului urmator. Impozitul datorat se vireaza integral la bugetul de stat.

  Citește mai mult