Arată rezultatele pentru Anularea unei sesiuni de import Importex

359 rezultate găsite.

 • | Noutăți

  Adăugare câmp nou la importul de produse prin protocolul ImportEx.

  Începând cu versiunea 21.16 la importul de produse prin protocolul ImportEx am inclus campul "tip_produs" asociat cu câmpul "Tip produs" din interfață. Valori posibile: Pentru produse (nomenclator = N): C (Produs compus (valoric - din stoc se descarca componentele sale)), A (Produs utilizat ca ambalaj), P (Pachet promo) sau gol (Produs obisnuit). Pentru servicii oferite (nomenclator = S) : T (Serviciu turism), R (Serviciu turism cu regim special cf.art.152) sau gol (Serviciu obisnuit). De asemenea, am actualizat și documentația de pe site. ...

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Fereastră nouă de anulare import prin protocolul Importex

  Fereastra de anulare (ștergere) import a fost modificată, astfel încât să permită filtrarea și căutarea după un anumit id de import sau într-o perioadă de timp stabilită de către utilizator (implicit se aduc datele din ultimele 6 luni). Totodată, prin intermediul noii modificări se pot anula în același timp mai multe sesiuni de import. Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.15.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Import localități prin protocolul Importex și webapi

  Începând cu versiunea 20.11. va fi disponibilă și posibilitatea importului de localități prin protocolul Importex. Documentația importului o găsiți accesând link-ul următor ->>> https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2421. Tot în această versiune am creat și posibilitatea de a importa prin webapi localitățile. Link documentație import localități prin webapi ->>> https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2422.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Implementare import extras MT942 (IntraDay)

  În cadrul modulului "Banca în lei" a fost adăugată posibilitatea de import a fișierelor de tip MT942 emise de ING cu ajutorul asistentului "Import extras de cont". Pentru a folosi această funcționalitatea, în modulul "Conturi bănci", banca pe care se face importul trebuie să aibă setată opțiunea "Format import extras de cont" pe "Fișier MT940/942". Acest lucru permite importul de extrase bancare în format MT940 cât și MT942 fără a fi necesară schimbarea setării.

  Citește mai mult
 • | Noutăți

  Implementare import extras UniCredit

  În cadrul modulului "Banca în lei" a fost adaugata posibilitatea de import a extraselor bancare în format CSV emise de UniCredit. Acest lucru poate fi făcut cu ajutorul asistentului "Import extras de cont". Pentru a folosi aceasta functionalitatea, în modulul "Conturi bănci" banca pe care se face importul trebuie sa aiba setata opțiunea "Format import extras de cont" pe "Fisier Unicredit CSV".

  Citește mai mult