Nexus Online
Rapoarte

Aplicatia ne ofera acces la orice raport existent in Nexus ERP

 • generere rapoarte
 • vizualizare rapoarte (PDF)
 • share rapoarte

  Bineînţeles, rapoartele sunt accesibile utilizatorilor în funcţie de politica de drepturi şi securitate stabilita de administrator în Nexus ERP.

  Se cumpara o singura data - nu se taxeaza lunar.

  Se poate instala pe telefoane care au minim versiunea Android 5.0 si poate rula inclusiv pe:

 • Windows 10 daca instalati emulatorul BlueStacks.
 • iOS daca instalati iAndroid for iPhone and iPad.

  40 € Euro fără TVA

  Comandă

  Detalii în pagina Specificaţii Nexus Rapoarte Online

 • Nexus Rapoarte Onlie Generare Rapoarte

  În doar câteva secunde putem instala pe telefonul nostru aplicaţia Nexus Info Manager şi putem să-i testam functionarea pe o bază de date demo găzduită de Nexus Media. După ce instalăm pe telefon, deschidem aplicaţia, apăsăm butonul SCANATI CODUL QR şi indreaptăm camera către codul QR alăturat.

  QR Code
  Nexus Rapoarte Onlie Arhiva Rapoarte

  Gestionare automata arhiva rapoarte

  Atunci cand generam un raport acesta este creat de serverul de rapoarte al aplicatieie si apoi este salvat automat in format PDF in Arhiva de documente a Nexus ERP.
  Deci, trebuie sa avem in vedere ca rapoartele generate utilizand aplicatia nu sunt salvate pe telefonul nostru, ci pe serverul Nexus ERP. Si ar mai trebui sa avem in vedere ca rapoartele generate de un utilizator pot fi accesate doar de acel utilizator.

  In mod implicit rapoartele noi create sunt păstrate în Arhiva de documente pentru doar 24 de ore - secţiunea Rapoarte 24H din aplicatia mobila.
  In concluzie, dupa 24 de ore aceste rapoarte vor fi sterse in mod automat pentru a nu incarca serverul aplicatiei.

  Dacă vom dori sa pastram anumite rapoarte pentru o perioadă nedeterminată de timp le putem salva în zona Salvari. De aici le vom sterge manual atunci cand vom considera ca nu ne mai sunt utile.


  Cu ajutorul aplicatiei mobile Nexus Online Rapoarte mai putem avea acces la Arhiva de documente a Nexus ERP.
  Vom putea vedea in aplicatia mobila doar documentele pentru care administratorul Nexus ERP a activat drepturile specifice pentru utilizatorul nostru.

  În arhivă putem încărca manuale, pliante, documentaţii, contracte, imagini, etc cu care lucram în mod curent, pentru a le putea accesa apoi oricând şi oriunde ne sunt necesare.

  Echipamente utilizate împreună cu aplicaţia Nexus Online Rapoarte


  Generare, Vizualizare si Transmitere

  Aplicatia foloseste serverul de rapoarte al Nexus ERP, iar acesta ne ofera posibilitatea de a genera orice raport pe care in prealabil l-am configurat in aplicatie.

  Configurările de baza ale rapoartelor legate de design, fonturi, culori, coloane, grupări, ordonări, filtre, coloane calculate, texte opţionale, etc le putem face doar în back-office.

  În interfaţa aplicatiei mobile sunt disponibile in general opţiuni legate de continut si specifice raportului si optiuni legate de dimensiunile paginii in care este afisat raportul.


  Rapoartele generate pot fi:

 • deschise si vizualizate pe telefon (tableta, etc)
 • salvate local pe telefon
 • transmise catre alte aplicati si/sau persoane

  Adica putem transmite rapoartele in spatiul de stocare personal din cloud (ex,: Google Drive) sau putem sa transmitem rapoartele ca un atasament la email catre colegii nostri.

 • Nexus Rapoarte Onlie Vizualizare Raport PDF