Foto ⇨ Contabilitate

  • Nu mai primim facturile în sacoşă
  • Primim la timp documentele primare pentru operare
  • Gestionăm documentele primite în contabilitate mai sigur, mai simplu şi mai rapid

Nexus Foto Konta este o aplicaţie Android cu ajutorul căreia facem fotografii la documentele contabile primare şi le trimitem automat la contabilitate.

Aplicaţia o cumpărăm o singură dată - nu se taxeaza lunar.

Trebuie să achiziţionăm câte o licenţă pentru fiecare conexiune (bază de date).

Pentru o gestionare uşoară a documentelor primite, vom utiliza utilitarul Nexus Operare Documente Primare - este oferit gratuit.

40 € Euro fără TVA

Comandă

Detalii în pagina Specificaţii Nexus Foto Konta


Pentru a veni in ajutorul firmelor de contabilitate, pana la sfarsitul anului 2020 le oferim gratuit licente Nexus Foto Konta. Va rugam sa contactati consultantii nostri pentru instalare si configurare.

Android Nexus Foto Konta Selectie

În doar câteva secunde putem instala pe telefonul nostru aplicaţia Nexus Foto Konta şi putem să-i testam functionarea pe o bază de date demo găzduită de Nexus Media. După ce instalăm pe telefon, deschidem aplicaţia, apăsăm butonul SCANATI CODUL QR şi indreaptăm camera către codul QR alăturat.

QR Code
Android Nexus Foto Konta Capture

Optimizează automat imaginile preluate

Fotografiile preluate de camera smartphone-ului sunt optimizate de către Nexus Foto Konta atât ca dimensiune, cât şi ca rată de compresie.

În acest fel atât transferul de date cât şi spaţiul ocupat de fisiere va fi mic.

Echipamente utilizate împreună cu aplicaţia Nexus Online Foto Konta


Trimite imaginile direct în contabilitate

Imaginile vor fi salvate direct în arhiva de ataşamente din Nexus ERP şi bineînţeles în baza de date aferentă firmei care le încarcă.

Imaginile sunt preluate de un utilitar cu ajutorul căruia vizualizezi documentele, le bifezi ca operate şi le asociezi/cuplezi cu documentele operate în Nexus ERP.

Pentru productivitate poţi folosi două monitoare conectate la PC, pe unul rulezi Nexus ERP şi pe celălalt utilitarul Nexus Documente Primare.

Android Nexus Foto Konta Prelucrare

Videoclip de prezentare a aplicaţiei Nexus Online Foto Konta