ACTIV INTERMED SRL


Activ Intermed SRL   are ca principal domeniu de activitate consultanță în tehnologia informației. Entitatea desfășoară în principal servicii de distribuție și implementare a produselor Nexus.ERP, fiind înregistrată la Oficiul Român pentru Drepturi de Autor (ORDA) în Registrul Național al Programelor de Calculator (RNPC).

Societatea noastră este caracterizată prin creativitate și interesul față de parteneri, oferind consultanță cu specialiști ale căror cunoștințe tehnice și de business temeinice contribuie la obținerea unui nivel ridicat de reușită în managementul de proiect și în intervențiile post implementare.

Apreciat de consumatori

Activ Intermed oferă servicii concretizate în:

analiza procesului informațional al entităților înaintea semnării contractului pentru stabilirea cu exactitate a obiectivelor și reducerea riscurilor de implementare;

training-uri elaborate pentru familiarizarea rapidă și reducerea timpului de implementare a soluțiilor Nexus.ERP alese;

suport post implementare (telefonic, la sediul clientului sau prin remote control) pentru solicitări de natură tehnică.

De 12 ani în afaceri

De 12 ani Activ Intermed asigură valoare soluțiilor oferite prin abordarea cu seriozitate a provocărilor în relația cu clienții, contribuind la atingerea obiectivelor de creștere economică a acestora, multumită experienței acumulate în domeniu, precum și a calității echipei de implementare.

Experiență și expertiză

Constienți fiind că succesul în alegerea unei aplicații de tip ERP, când întreaga activitate a entității-client se bazează în mare parte pe experiența și expertiza noastră, specialiștii Activ Intermed sunt în permanență implicați în procese de pregătire profesională (training-uri de specialitate, workshop-uri, conferințe și cursuri organizate de organisme profesionale: CECCAR, Camera Consultanților Fiscali din Romania).

Implementăm ușor, implementăm cu spor...


12 Oct

Va invitam la HR Summit Iasi

Nexus ERP este prezent la HR Summit Iasi 12-13 octombrie 2016. HR Summit, cea mai importanta platforma regionala de intalnire a specialistilor HR si Managerilor, aduce in acelasi loc specialisti de resurse umane, manageri, furnizori de servicii HR, etc. Pagina oficiala a evenimentului

11 Oct

Finalizare pagina prezentare online

Am finalizat noua noastra pagina de prezentare online gazduita de nexuserp.ro la adresa www.nexuserp.ro/activintermed

  • Adresa: str. Sf.Lazar nr.39, Iasi, Iasi
  • CIF: RO 17046681
  • Reg. Comerţului: J22/2816/2004
  • I.N.G.BANK IASI: RO 35 INGB 0000 9999 0330 9048
  • ANDREEA LIGIA VORNICU
  • Mobil: 0740.160.053
  • Email: activ_intermed@yahoo.com
  • Radeanu Marian
  • Mobil: 0755.131.787
  • Email: radeanu_marian@yahoo.com

Contactați acum ACTIV INTERMED SRL

=

Ce spun Clienţii noştri